Szolgáltatások

Találd meg a hozzád legjobban passzoló szolgáltatást

Cégeknek

Patikáknak

Egyéni coaching

Cégeknek

Rengetegen szolgáltatnak kommunikációs tréninget cégeknek, így az alapokat bárhonnan meg lehet tanulni. Az én képzéseimen egy szinttel mélyebben dolgozunk, meglátjuk, hogy minden, ami a munkahelyen történik, az történik a magánéletünkben is, így a cél nem az, hogy sablonosan megtanuljunk valamit és a cég kipipálja, hogy ilyen képzést is biztosított a dolgozóinak, hanem az, hogy felismerjük azokat az ismétlődő mintákat, meg nem oldott konfliktusainkat, ki nem fejlődött képességeket, amik akadályoznak az életünkben és elkezdjünk egy új rendszer szerint működni. A napunk aktív időszakának 70%-át a munkahelyen töltjük. Ha egy cég olyan dolgozókból áll, akiknek nincs önismerete, kommunikációs fejlettsége és egy eszköztára arra, hogy hogyan oldja meg a konfliktusokat az olyan, mintha egy szimfonikus zenekar hangszerek nélkül próbálna meg koncertet adni. Az én képzéseimen közösen megalkotjuk a hangszereket és mindenki elteszi belőle, ami hozzá a legjobban passzol.

Hogyan dolgozom a tréningeken?

Minden kommunikációs területnek vannak vonatkozásai a munkán kívüli magánéletünkre, habár a legtöbb időt a munkahelyen töltjük. Az egész tréning során folyamatos összeköttetésben van a munkában tapasztalt kommunikációs helyzetek és az életünkben jelenlévő kihívások. Gyorsan észrevehető, hogy ugyanazokkal küzdünk mindkét helyen, így az egyik a másik nélkül nem oldódik meg. Ez a gyakorlatban úgy néz ki, hogy a szakmai keretek mentén haladok, de a magánéletből vett tapasztalatokkal és leggyakoribb nehézségek példáin keresztül érik be a megszerzett tudás. A film- és sorozat részletek, a szituációs gyakorlatok, a csapatépítő játékok és az elmélyedős tesztek segítik a résztvevőket, hogy amik az együttgondolkodás során elindulnak folyamatok, azokat fizikálisan is ki tudják próbálni, vagy kapjanak rá visszajelzést a gyakorlati részekben. A céges tréningek során mindig nagyon családias a hangulat, hamar megnyílnak a résztvevők.

Minél stabilakkat egy vállalkozás dolgozói, annál jobb lesz a teljesítményük, motiváltabbak lesznek és könnyebben kezelik a munkahelyi konfliktusokat. Ez csak jót tehet egy cég termelésének.

A céges képzéseken belül az alábbi csomagokat tudod megrendelni:

Kommunikációs fejlődés

E

Kommunikációs hibák és azok kezelései

E

Aktív figyelem – Hogyan figyeljünk jól a másikra?

E

Empátia eszközei, fontossága

Konfliktuskezelés 

E

Konfliktuskezelés típusai, jellemzői

E

Az asszertív kommunikáció technikái

E

Önismeret: Hogyan kezelem a konfliktusokat?

Kiégés 

E

A kiégés fázisainak felismerése

E

A kiégés megelőzési lehetőségei

E

Önismeret: Mennyire vagyok kiégve?

Csapatépítés

E

Csapaton belüli kommunikáció

E

Munkahelyi konfliktusok kezelése

E

Csapatépítő feladatok

Egyéni coaching 

E

A problémakör felderítése

E

Félelmek, terhek, hátráltató tényezők leépítése

E

Erősségek, készségek feltérképezése

E

A célok megfogalmazása

A választott képzési csomaggal, a számodra optimális időponttal és az árajánlattal kapcsolatban, fordulj hozzám bizalommal!

A szolgáltatás teljes mértékben elszámolható! Az árak alanyi adómentesek.

Patikáknak

2016 óta tartok gyógyszerész kommunikációs tréningeket patikai dolgozóknak. Tudásomat a Semmelweis Egyetem Magatartástudományi Intézetének Orvosi Kommunikációs Munkacsoportjától tanultam.

Betegnek lenni nem könnyű, igazságtalan, hogy ,,miért pont velem történik”, bizonytalan, hogy ,,Túl fogom e élni? Leszek e rosszabbul?”. A betegek nagy része szorong a betegségük miatt, amiből adódó feszültséget sokszor nehéz kezelni és türelmetlenségbe, indulatos viselkedésbe torkollhat. Egy ideális világban a beteg úgy jön el az orvostól, hogy mindent megbeszéltek a gyógyszer szedéséről, a beteg mindent megértett és kitűnően együttműködik a javasolt kezeléssel. A való világban ez nem ilyen könnyű. A ki nem váltott receptek aránya 20%, a kiváltott, de sosem használt gyógyszerek aránya 10%, az előírttól eltérő adagolás használata átlagosan 50-60%. Ezek mind nehéz kommunikációs helyzeteket idéznek elő, melynek nap mint nap ki vannak téve a patikában dolgozó munkatársak.

Hogyan dolgozom a tréningeken?

A képzések során segítek megérteni a legfőbb kihívásos helyzetek lelki hátterét, hiszen annál jobban tudunk kezelni egy helyzetet, minél jobban értjük a bennünk és másokban zajló folyamatokat. Minél nagyobb stressznek vagyunk kitéve a munkahelyünkön, annál nagyobb stabilitásra van szükségünk a lelki világunkban. Hiszem, hogy ezzel a tudással sokkal könnyebb alkalmazni a képzésen tanult kommunikációs technikákat, amik mind az említett stabilitást segítik elérni.

Szituációs gyakorlatokkal, tesztekkel, filmrészletekkel segítem a gyakorlati elemek elsajátítását. A képzések hangulata oldott, humoros, de megjelenik a nagy felismerések adta nyers valóság. Célom, hogy a képzésen résztvevők ne csak a munkahelyükön, hanem saját életükben is kamatoztassák az új kommunikációs tudásukat.

Minél stabilabbak egy vállalkozás dolgozói, annál jobb lesz a teljesítményük, motiváltabbak lesznek és könnyebben kezelik a munkahelyi konfliktusokat. Ez csak jót tehet egy cég termelésének.

Anna

A gyógyszerész-kommunikációs képzéseken belül az alábbi csomagokat tudod megrendelni:

Kommunikációs fejlődés

E

Kommunikációs hibák és megoldásaik a mindennapi munkában

E

Betegtájékoztatás fontossága, az információ átadás eszközei

E

Az aktív figyelem és az empátia technikái

E

Egészségműveltség (Health Literacy)

Betegegyüttműködés 

E

A beteg együttműködés javítása, kommunikációs technikái

E

Indulatkezelés a gyógyszertárban

E

Az aktív figyelem és az empátia technikái

E

Idős beteggel való kommunikáció

Konfliktuskezelés 

E

Konfliktuskezelési típusok, jellemzői

E

Az asszertív kommunikáció technikái

E

Az aktív figyelem és az empátia technikái

E

Önismeret: Hogyan kezelem a konfliktusokat?

Kiégés 

E

Kiégés az egészségügyi dolgozók körében

E

A kiégés fázisainak felismerése

E

A kiégés megelőzési lehetőségei

E

Önismeret: Mennyire vagyok kiégve?

Csapatépítés

E

Gyógyszerészi csapat kommunikáció

E

Munkahelyi konfliktus kezelése

E

Az aktív figyelem és az empátia technikái

E

Csapatépítés

Egyéni coaching

E

A problémakör felderítése

E

Félelmek, terhek, hátráltató tényezők leépítése

E

Erősségek, készségek feltérképezése

E

A célok megfogalmazása

A választott képzési csomaggal, a számodra optimális időponttal és az árajánlattal kapcsolatban, fordulj hozzám bizalommal!

A szolgáltatás teljes mértékben elszámolható! Az árak alanyi adómentesek.

Egyéni coaching

Nincs olyan probléma az életben, amit nem lehet előre lendíteni, feloldani, megérteni az önismeret fejlesztésével. Hiszem, hogy ha nem menekülünk az érzéseink elől, hanem megtanuljuk őket megélni, majd továbbmenni, akkor a feszültségeink jelentős része elillan.

Mivel tudsz hozzám fordulni?

E

Önismereti kérdések

E

Önértékelési zavarok, önbizalomhiány

E

Stresszkezelési problémák

E

Kapunyitási pánik, életkezdési nehézségek

E

Életszakaszváltások krízisei

E

Veszteségek feldolgozása

E

Enyhébb szorongás oldása

E

Munkahelyi problémák: kiégés, munkamánia, megfeleléskényszer

E

Élethelyzeti elakadás, döntési nehézség

E

Indokolatlan tartós lehangoltság, kilátástalanság

E

Családi minták elengedése

E

Családon belüli konfliktusok

E

Félelmekkel, fájdalmakkal való szembenézés

Hogyan dolgozom egyéni coaching során?

Az első 1-3 alkalommal felderítjük a problémakört, majd megbeszéljünk, hogy milyen változást szeretnél elérni. Megfogalmazzuk az ehhez szükséges célokat és a hozzád legjobban passzoló módszert.

Ezután heti rendszerességgel zajlik a közös munka. A legtöbb esetben a coaching ülések nagy része meditációban zajlik, itt már kevésbé az lesz a fontos, hogy ki mit mondott és hol történt az adott esemény, sokkal inkább az lesz az érdekes, hogy mit éreztél. Érzések mentén fogunk haladni és így oldjuk fel az elakadásokat. Egy érzés addig feszít, amíg meg nem engedjük, hogy ott legyen és ezáltal át nem megyünk rajta. Ehhez a módszerhez nem kell, hogy bármilyen meditációs tapasztalattal rendelkezz, mindent meg lehet közben tanulni. Az idegrendszerünk tele van kisebb nagyobb érzelmi blokkokkal, amelyek befolyásolják, hogy hogy reagálunk, miket érzünk, mire vágyunk és mitől menekülünk. Milyen ideális lenne az az élet, ahol ezek a blokkok ki vannak tisztítva és teljes valónkban, önmagunk életét élhetnénk.

Vannak helyzetek, ahol a meditáció helyett inkább arra van szükség, hogy külső szemlélőként rá tudjunk nézni életünkben zajló folyamatokra. Ilyenkor flip chartot ragadunk, eszközöket használunk, amik segítenek abban, hogy a részletekből kiemelkedve megdöbbenve lássuk az igazságot, az elakadást okozó gondolatokat. Mindig arra reagálok, ami éppen történik és azt a technikát használom, ami a legodaillőbbnek, leghasznosabbnak gondolok az adott pillanatban.
Ahogy haladunk előre a munkában, úgy két-három hetente találkozunk majd, végül pedig alkalomszerűen, amikor szükségét érzed egy kis ,,rendrakásnak”. A célom az, hogy minél hamarabb újra saját lábon állj és a találkozó már csak egy segítő pont legyen, ahova mindig tudsz fordulni.

Egyéni online coaching ülés

Ár: 15.000 Ft/60 perc

A foglalt időpont térítésmentesen legkésőbb 24 órával az időpont kezdete előtt mondható le. 24 órán belüli lemondás esetén a szolgáltatás díja kifizetendő. Az egyéni ülések jelenleg online folynak.

A szolgáltatás teljes mértékben elszámolható! Az árak alanyi adómentesek. Az üléseket jelenleg online tartom.

Évekkel ezelőtt, egy nagyon nehéz életszakaszban fordultam Annához segítségül. Már rögtön az első kezelésen a felszín kapargatása helyett a probléma mélyére néztünk és attól kezdve minden találkozásunk alkalmával választ kaptam a kérdésre, amivel érkeztem. Nem tőle, hanem magamtól. Anna csodálatos képességekkel és olyan technikákkal rendelkezik, amik irányt mutatnak bárhol is tartasz most az életedben.

Őszintén ajánlom!

Stefán Niki

Elképesztően szeretek Annával dolgozni! Minden tréningen azonnal megtalálja a közös hangot a csapattal. A képzéseit még hónapokkal később is emlegetik a kollégáim, annyira hasznosnak találták. Felkészült, lelkes, lelkiismeretes tréner, izgalmas és fontos témákkal. Bátran ajánlom.

Matykó Noémi

Chiro Marketing